Călătorie KAA în spațiu

În weekend-ul trecut, am plecat pe o ploaie “mocănească” care ne-a descurajat puțin, în explorarea galaxiei, îndrumați de Kaa. Atmosfera însă, de pe nava spațială pe care ne-am îmbarcat, ne-a făcut să uităm de vremea de pe Pământ. Ba mai mult, lupișorii au fost învățați încă de la îmbarcare că norii de ploaie vor dispărea dacă bat din balme, așa că după câteva sesiuni antrenante de bătut din palme, au urmat zile de soare pline de activități.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Pregătiți de aventură

Vineri seara s-a încheiat cu veselie, cântece la chitară și curiozitate pentru ce aveau să afle următoarele zile.

Sâmbătă a început în trombă cu o expediție pe câteva din planetele galaxiei, ne-am confecționat costumele și tuburile de oxigen pentru a putea supraviețui și am învățat o mulțime de lucruri interesante. Astfel, am descoperit că pe unele planete timpul trece altfel, că se vorbesc limbi ciudate, foarte diferite de cele cunoscute de noi, că sunt locuri unde mănâncă unii și se satură alții. Ba mai mult, marea surpriză a fost când lupișorii au primit câte o mostră de nisip colorat adus special pentru ei de pe Lună. Ziua s-a încheiat cu foc de tabără și cântece de munte, de care ne-a fost foarte dor.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Venind de pe Pluto

Ziua de duminică a început cu nori, dar asta nu ne-a împiedicat să ne continuăm călătoria pe planetele din galaxie. A fost o zi plină de voie bună și distracție, până la plecare. Ne-am luat rămas bun de la noile teritorii care ne-au fost casă pentru câteva zile și ne-am îmbarcat pe nava ce avea să ne aducă înapoi pe Pământ.

Weekendul a fost unul foarte productiv pentru lupisorii noștri. Am învățat o sumedenie de lucruri, însă, mai este totuși o întrebare la care nu am reușit să răspundem și poate ne ajutați voi: de ce la Pătrat ii se spune pătrat, când el are formă de cilindru?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.