Reciclăm cu tricicleta

Începând cu 1 aprilie, Centrul Local Axente Sever este partener într-un proiect care se derulează în județul Alba. Proiectul este coordonat de Primaria Municipiului Alba Iulia și vizează implicarea comunității locale în menținerea unui mediu înconjurător curat. Îi invităm astfel pe albaiulieni alături de noi, să colecteze selectiv și să recicleze deșeurile din hârtie și carton.


Deșeurile vor fi colectate în mod gratuit prin intermediul a două cargo-triciclete, un mijloc de transport 100% nepoluant. Cargo-tricicletele vor avea un traseu prestabilit, asigurând colectarea în întregul oraș.
cargo-tricicletaCampania se adresează în prezent instituțiilor publice și entităților private, urmărindu-se însă derularea proiectului pe termen lung, prin extinderea traseelor cargo-tricicletelor în zonele rezidențiale ale orașului, prin diversificarea tipurilor de deșeuri colectate (plastic, sticlă etc.).
Pentru a putea participa în cadrul campaniei, doritorii sunt rugați să trimită un email pe adresa reciclamcutricicleta@apulum.ro sau să se înscrie direct pe site-ul http://reciclamcutricicleta.apulum.ro/inscriere/.
Proiectul nu se termină însă aici, pentru că simpla reciclare nu e suficientă pentru un mediu mai curat. Astfel, la finalul proiectului, se vor achiziționa puieți de tei, pe care îi vom planta în oraș.

Ne face mare placere să fim parteneri în acest proiect și că reușim să ne implicăm în comunitatea noastră și în protejarea naturii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.