27 de ani de cercetășie la Alba Iulia

La mulți ani cercetași albaiulieni!🥳

Centrul nostru Local împlinește astăzi 27 de ani de cand aduce oamenii mai aproape de natură și contribuie la educația copiilor și tinerilor din Alba Iulia. În tot acest timp, indiferent de câte lucruri s-au schimbat, spiritul de aventură, sentimentul de comunitate, iubirea pentru cercetășie și natură au rămas, pentru noi, constante. Marea noastră familie găsește mereu o cale de a ne aduna împreună la un foc de tabără – fie el și virtual!

Dacă tot nu ne putem întâlni față-n față, vrem ca weekendul ăsta să îi provocăm pe toți cercetașii și susținătorii noștri, mai mari sau mai mici, mai de-acum sau mai de demult, indiferent unde în lume se găsesc, ca weekendul acesta (9 / 10 octombrie) să ni se alăture și să adunăm împreună (mai mult de) 270 km de drumeție, alergare, mers pe bicicletă, înot, canoe și orice altă activitate nemotorizată de explorare a naturii!

Înregistrați activitatea voastră cu oricare din aplicațiile care fac asta (gen Strava, Garmin Connect, …), faceți-vă o poză (cu eșarfa, dacă sunteți cercetași) pe drum și trimiteți-ne înregistrarea și poza! Nu vă sfiiți să îi dați un share pe social media în care să ne spuneți cum a fost, și să urați Centrului nostru Local la mulți ani!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.