Camp de Temerari – Aprilie 2017

Unitatea de temerari Alpha și-a desfășurat campul la Roica. O să vă spun în rândurile care urmează de ce consider eu că a fost un camp reușit.

Am plecat spre Roica vineri la ora 17:00 și am ajuns acolo o oră mai târziu, ne-am așezat în cabane și apoi am început să ne desfășurăm activitățile.

F27B3403_largeLiderii s-au gândit ca în acest camp să fie ceva diferit, așa că ne-au propus ca pe tot parcursul campului noi să fim cei care se vor ocupa de mâncare. Zis și făcut; în prima zi ne-am împărțit în trei echipe (fiecare formată din două patrule) și am gătit pentru echipa noastră și pentru alți doi lideri, prima masă din acest camp, și anume grătar de pui cu salată de varză și piure ( sau pireu, denumire ce avea să devină laitmotivul acestui camp); iar după ce am mâncat, am aranjat mesele și ne-am jucat Jungle Speed și Activity, fiecare după preferințe, până când liderii ne-au zis să ne luăm frontalele pentru o scurtă orientare de noapte. Ne-am întors la cabane la ora 1.30 AM, dar nu a durat mai mult de câteva minute să adormim cu toții.

Dimineața următoare, pe aceleași echipe formate cu o zi înainte, am gătit omletă ( vă spunem sincer că mai avem de lucrat puțin la partea aceasta), după care am avut câteva ateliere și am discutat despre cadrul simbolic, insignele pe care ni le dorim și drumul nostru la temerari.

Spre după masă, ne-am organizat pentru Seara farfuriilor  deschise, unde am gătit trei feluri de mâncare: gogoși, paste milaneze și ciorbă a la grec, iar liderii au făcut grătare d eporc și cartofi la cuptor cu rozmarin. Cu burțile pline, am cântat puțin la foc, ne-am bucurat alături de doi dintre prietenii noștri, care și-au depus promisiunea de temerar, iar către miezu nopții am ascultat mult promisa legendă a Babei Roica.

F27B3466_largeZiua următoare am plecat într-un hike, pe parcursul căruia am vizitat două grote și un punct de belvedere a cheilor. A fost un hike interesant, mai ales că a fost presărat cu foarte multe jocuri de logică și perspicacitate, d ecare ne-am prins mai repede sau mai târziu. Întorși la tabără, ne-am făcut bagajele și am pornit spre oraș.

DSC_0490_largeA fost un camp în care am râs, ne-am distrat și ne-am făcut o grămadă de amintiri frumoase alături de oameni geniali cu care abia aștept să mă reîntâlnesc!!!

Alexandra Boca, temerar al Unității Alpha

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.