Roadtrip prin Africa

După ce am călătorit împreună pe tărâmuri misterioase, în Amazonia sau chiar pe Lună, anul ăsta facem ceva ușor diferit: ne montăm roți și motoare pe corturi si ne îmbarcăm în ele pentru o călătorie în jurul Africii, un continent plin de de lucruri noi și minunate, de contradicții de tot felul – o lume diferită decât cea cu care suntem obișnuiți!

După o călătorie de câteva ore (sperăm noi liniștită) cu vaporul până la Casablanca, pe coasta Mediteranei, fiecare echipaj își montează corto-mobilul și ce construcții mai avem nevoie, le punem pe toate pe roți și plecăm, în convoi, spre peripeții noi!

13987087_10154576725192176_1804178273_oVom ajunge la Dakar, într-un parc național din Sierra Leone, în capitala (Kinshasa?) Congoleză (Republica Democratica?), la cel mai sudic punct al Africii, la Cape Town, lângă marile lacuri aficane în Malawi, ne vom opri pe Kilimanjaro și nu vom rata o vizita la mormântul lui BP în Kenya înainte să ne oprim la Cairo, în Egipt, unde ne dezasamblăm vehiculele și ne urcăm înapoi în vapor spre casă!

Suntem convinși că drumul ne pregătește multe surprize și suntem Gata Oricând să ne bucurăm de ele împreuna!

Gata? Start your engines!

Între 13 și 21 august ne găsiți în Campul Centrului Local, la Gârda Seacă în comuna Gârda de Sus. Ziua porților deschide în camp va fi sâmbătă 20 august când vă așteptăm să ne vizitați.

Modalități de acces

Cu mașina personală se poate ajunge pe traseul Alba Iulia – Zlatna – Câmpeni – Abrud – Gârda de Sus (pe drumul național care merge la Oradea). Din centru din Gârda de Sus, se face dreapta și se urcă paralel cu valea râului Gârda Seacă. Campul este pe partea stângă a drumului.

Există și două curse regulate din Alba Iulia către Oradea care trec prin Gârda de Sus, ambele pleacă din autogara Alba Iulia, unul la ora 7:00, celălalt la 16:00.

Contact

Este semnal în zona campului, însă nu peste tot, iar copiii vor avea semnal până la terminarea bateriilor de la telefoan. Totuși, o parte dintre lideri pot fi contactați, însă vă sugerăm să o faceți doar în situații speciale sau de urgență, după ora 7 seara.

Pentru fiecare ramură de vârstă lăsăm numerele de telefon aferente liderilor.

Lupisori : Carmen Pauleti 0757521625

Temerari : Paul Mucea 0746047481 Nicoleta Mihaltan 0740057853

eXploratori : Florina Pauleti 0754316211

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.