City Break in New Iezer City

Am plecat pe o vreme superbă, semn că ne aștepta un weekend de poveste. Ne-am propus să descoperim zona noastră puțin, așa că am început pregătirile cu acest camp. Cu rucsacii în spate, bocancii în picioare și cu multă voie bună, am lăsat orașul în urmă și am pornit spre o nouă zonă ce avea să o descoperim în weekend, New Iezer City.
DSC_0045_largeDrumul a fost destul de anevoios, dar am ajuns cu bine la cabană. Ne-am împărțit pe patrule, am stabilit sarcinile fiecăreia și, împreună cu liderii, am început să descoperim și să învățăm tainele organizării unui city break. Am descoperit că e foarte util să te orientezi pe hartă într-o zonă nouă, să utilizezi corect o busolă și să fii gata oricând să îți construiești cele necesare. Seara, am avut parte de un moment artistic la foc de tabără, unde fiecare patrulă a avut de pregătit un moment. Sperăm că liderii, membrii juriului, și-au dat seama cât de talentați suntem. Optimiști pentru ceea ce avea să urmeze pentru a doua zi, ne-am găsit culcuș fiecare și am adormit rapid.DSC_0437_large

În New Iezer City soarele răsare mai repede, așa că, cu somnul pe urmele noastre, am pornit dis de dimineață în city break-ul nostru, utilizând tot ceea ce învățasem cu o zi înainte. Vremea a ținut cu noi și sâmbătă, astfel că în afară de câteva urcușuri istovitoare, traseul nu ne-a pus probleme. Am fost încântați de brândușe și ghiocei până sus pe Platoul Ciumărna, așa că putm afirma că primăvara și-a intrat în drepturi depline. Am vizitat și Peștera Bisericuța din apropiere, micuță, dar foarte interesantă. Aici, unii dintre noi și-au depus promisiunea de temerar, fiind primiți cu mare bucurie și emoție în familia cercetașilor.
La întoarcere, drumul a fost presărat cu glume din ambele tabere, copii și lideri, ca să mai uităm de foame. Avea să ne aștepte la cabană un gulaș cum, să spunem sincer, nu cred că am mai mâncat vreodata. Ziua de sâmbătă s-a încheiat cu jocuri și povești.

Înviorarea de dimineață
Înviorarea de dimineață

Duminică a fost ziua surprizelor. Am pregătit pe patrule city break-uri pe care le vom face în perioada următoare împreună cu liderii noștri, am primit vizita unor lideri de lupișori și temerari dragi nouă și am luat parte la organizarea unei petreceri surpriză al celui mai bun toboșar temerar din unitate.
A fost un camp pe care vrem cu tărie să îl mai repetăm, un camp cu multe activități și cu multe informații noi învățate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.