Schimb de cărți la Festivalul Luminii

Unul din lucrurile noi pe care vi le propunem la Festivalul Luminii de anul acesta este să încurajăm lectura, ca mod de a (re)descoperi frumusețea lucrurilor mărunte. Cititul este un mod excepțional de a descoperi lucruri noi, și este pentru toate vârstele – de aceea vă invităm să veniți la Festivalul Luminii cu o carte (sau mai multe) pe care să o donați, putând alege în schimbul ei oricare alta din cele donate de ceilalți.

Cartea trebuie împachetată în hârtie, să nu se vadă coperta, titlul sau autorul. Ca să ne potrivim cu tema festivalului, vă rugăm să scrieți în câteva cuvinte pe “ambalaj” care sunt lucrurile mărunte pe care le-ați luat voi din acea carte 🙂 Acestea pot fi un citat din carte, o părere personală, chiar și motivul pentru care dăruiți cartea.

DSC_9726

Iar în cazul în care nu reușiți să o împachetați acasă, promitem să vă ajutăm noi acolo la fața locului și vă oferim tot ce aveți nevoie pentru pregăti cartea și a scrie mesajul. Deși sperăm să nu rămânem cu cărți în plus, în cazul în care acest lucru se întâmplă, promitem să le citim pe toate, și le vom da la rândul nostru mai departe.

Va așteptăm cu mic cu mare să redescoperim împreună frumusețea lucrurilor mărunte!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.