Festivalul Luminii 2014

Pentru că a venit acel moment din an în care zilele sunt mai lungi și nopțile mai călduroase, vă invităm sa redescoperiți frumusețea lucrurilor mărunte la Festivalul Luminii, care va avea loc vineri 30 mai, între orele 21 si 23 la Obelisc, în Cetatea Alba Iulia.

Festivalul este un eveniment aparte, în care cercetașii își propun să creeze o ambianță care să îi ajute pe toți cei care ne vizitează să se deconecteze preț de câteva minute de agitația cotidiană și să intre într-o lume feerica, construită din gulguțe (cutiuțe de hârtie cu lumânări) în tot spațiul de la Poarta I la Poarta III.

10258017_10152554156637176_4252236740586398585_o

Forme din gulguțe colorate, o expoziție foto în aer liber cu cei 20 de ani de poveste ai grupului nostru de cercetași, o gulguță imensă pe care să răspundeți întrebării “care sunt lucrurile mărunte care vă fac ziua mai bună?”, un atelier de animale din baloane cu Ping și Pong, dar și alte activități vor completa această lume de poveste.

În mod special, anul acesta dorim să găzduim la Festivalul Luminii și un schimb liber de cărți pentru că și cărțile sunt un mod de a ieși din cotidian – dar avem câteva reguli speciale pentru schimb, ca să fie și el în tema festivalului.

Vă așteptăm așadar vineri la Obelisc, să vă rupeți pentru câteva minute de cotidian, de agitație și de stress și să redescoperiți frumusețea lucrurilor mărunte.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.