Plecăm spre Tărâmul Zmeilor

Azi plecăm spre Tărâmul Zmeilor, numele Campului Centrului nostru Local de anul acesta, și suntem gata de o nouă aventură! Dacă doriți să ne vizitați (mai ales pe 15 august, când este Ziua Porților Deschise și suntem cu siguranță în camp), locul exact de desfășurare al campului este intrarea în Cheile Siloșului, la cativa km de satul Colțești, comuna Rimetea, judetul Alba.


View Larger Map
Pentru a ajunge la noi dinspre Alba Iulia o puteți lua prin Aiud, apoi stânga către Rimetea, și în Colțești stânga din nou pentru câțiva km. În total, drumul este de aproximativ 60 de km. Vom încerca să marcăm drumul din Colțești la locul de camp cu semne ca acestea:

Indicatoare loc camp 2013
Indicatoare loc camp 2013

La locul de camp NU este semnal decat pe reteaua Cosmote.

Avem un numar special de telefon al campului: 0769776974.

Acesta va fi numarul de telefon la care ne puteti contacta pentru urgente, si vom face tot posibilul ca acest numar sa fie intotdeauna activ.

Planul echipei noastre media este sa publicam in fiecare zi, aici, pe site-ul nostru, vesti si poze din camp (încercăm să publicăm informații din ziua anterioară până a doua zi la prânz). De asemenea, vom incerca sa fim activi si pe contul nostru Twitter, @CercetasiAlba.

Va invităm să ne vizitați pe 15 august, când campul va fi deschis pentru părinți și pentru prieteni, programul fiind facut in asa fel incat toti copii (toate ramurile de varsta) sa fie in camp si sa nu aiba un program incarcat in aceasta zi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.