Picnic în junglă

A venit vacanțaaaaa!!! Și pentru că am avut un an de vânătoare prosper, Mowgli și căpeteniile Junglei s-au gândit să ne recompenseze cu o ieșire în natură. Este o ocazie bună pentru noi să ne pregătim pentru marea aventură ce ne așteaptă în Campul Centrului Local, astfel că două zile am avut parte de numeroase surprize.

Ne-am împărțit pe patrule și ne-am ales nume de patrulă și strigăte în funcție de animalele pe care a trebuit să le inventăm. Am promis ca vom fi foarte creativi și ne-am uimit chiar și pe noi. Ca să putem fi identificați mai ușor în junglă, fiecare patrula a avut de confecționat steag pe care să-l atașeze la vedere.

DSCN0494

Pentru că nu am primit coordonate clare despre locul picnicului a trebuit să pornim în căutarea acestuia. Drumul prin junglă a fost lung și dificil, dar cu siguranță ceea ce am învățat pe parcursul acestui an ne-a fost de folos. Locul de picnic ne-a oferit protecție și mâncare și un spațiu bun de relaxare. În timp ce ne pregăteam de plecare, Sherkan, tigrul cel aprig, ne-a furat steagurile, iar noi a trebuit să ne abatem puțin din drumul spre picnic pentru a le recupera. Ne-am folosit toate resursele și tehnicile de vânătoare învățate și am reușit să urmărim urmele tigrului, astfel că toate steagurile au ajuns cu bine în mâinile fiecărei patrule.

Ajunși la locul picnicului, animalele junglei ne-au așteptat cu foc de tabără și cântece la chitară. Pentru că era deja seară și trebuia să ne ferim de eventualele pericole din junglă, Bagheera ne-a învațat să cântăm atât de bine încât animalelor să le fie frică să se apropie de locul nostru de odihnă. Noapte buna lupișori ne-au spus și am adormit cu speranța ca ziua următoare avea să fie măcar la fel de frumoasă ca prima.

Dimineața ne-a adus cu ea noi suprize din partea lui Mowgli. Am avut ocazia să participăm la ateliere de noduri, de prim ajutor, orientare și realizarea unor instrumente muzicale. Ne-am jucat, am socializat creându-ne noi prietenii și ne-a părut rău că a trebuit să ne întoarcem din această aventură.

DSCN0628

Suntem siguri că din această experiență am învățat doar lucruri utile, care ne vor ajuta în în Campul Centrului Local, dar și în viitoarele experiențe cercetășești.

DSCF7112 DSCF7149 DSCF7151 DSCF7153 DSCN0494 DSCN0514 DSCN0579 DSCN0587 DSCN0588 DSCN0590 DSCN0593 DSCN0600 DSCN0602 DSCN0608 DSCN0610 DSCN0613 DSCN0617 DSCN0630 DSCN0633

One Reply to “Picnic în junglă”

  1. Daria s-a intors foarte incantata si incarcata de energie pozitiva. Tot respectul pentru cei care s-au ocupat de copiii nostri. Asteptam cu nerabdare Campul Centrului Local. Va multumim!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.