Locuitorii ţinutului temerarilor se prezintă

Duminica trecută temerarii au fost invitaţi să îi cunoască mai bine pe unii dintre locuitorii ţinutului acestora. Cei mai noi au aflat pentru prima dată despre ciobănaş, hangiţă, pădurar sau alpinişti, iar cei care deja s-au mai întâlnit cu ei, au avut ocazia să afle şi mai multe lucruri interesante de la aceştia.

Ciobănaşul a fost primul care i-a întâmpinat pe temerarii noştri, iar după o scurtă lecţie de orientare cu busola, le-a lansat o provocare: să găsească şi celelalte personaje din ţinut, urmărind harta cu posibilele locaţii unde acestea se află de obicei. Fiecare temerar a luat-o astfel pe drumul său prin ţinut, unii mai curajoşi au pornit singuri, dar alţii au considerat că o alianţă le-ar putea fi de folos mai târziu.

DSC06147Prin ţinut, temerarii s-au întâlnit cu poliţiştii din oraş, care i-au învăţat cum îşi transmit ei mesaje secrete folosind codul Morse, iar negustorul i-a sfătuit cum să-şi folosească eşarfa în situaţiile întâlnite de-a lungul călătoriei lor. Iar pentru că temerarii se îndreptau şi către hanul din ţinut, negustorul i-a rugat să ducă un pachet până acolo. La han, hangiţa era plecată, dar cum fusese anunţată că vor sosi nişte vizitatori, le-a lăsat acestora un mesaj unde să lase pachetul, iar drept răsplată puteau să ia nişte bomboane. Temerarii au dovedit că sunt de încredere, toate pachetele ajungând în siguranţă. Au ajuns bomboanele chiar şi pentru ultimii ajunşi la han :).

Pentru că deja soarele ardea prea tare, temerarii au căutat zone cu pădure sau mai la munte, unde s-au întâlnit cu pădurarul şi cu alpiniştii.

Temerarii il ajuta pe negustor sa duca banii in siguranta pana la han.De la pădurar au învăţat noduri pe care le-ar putea folosi la diverse construcţii de camp. Alpiniştii, în schimb, dorind să se asigure că cercetaşii sunt pregătiţi de a face faţă diferitelor situaţii care se pot ivi pe munte, le-au pus acestora câteva întrebări, iar în final toţi temerarii au devenit mai pregătiţi pentru o tură pe creste de munte.

Până la noi aventuri de prin ţinutul temerarilor, aceştia vă zic doar GATA ORICÂND!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.