Lupișori, a venit primăvara!

Pentru că iarna nu se lasă cu una cu două plecată, lupișorii au fost îndemnați de către animalele junglei să găsească metode de a ajuta primăvara să câștige în bătălia cu frigul și zăpada. Săritori ca întodeauna, micii cercetași s-au arătat dornici să își ajute prietenii și s-au gândit că cel mai frumos ar fi să meargă într-o mică escapadă la strâns de ghiocei.

Astfel, sâmbătă dimineață, cu rucsăceii în spate, cu multă voie bună, ne-am urcat în microbuze și am pornit spre Feneșasa. Ajunși acolo, am luat o mică gustare, am trecut în revistă noile trend-uri în materie de muzică și dans şi, după ce ne-am amintit marele urlet și strigătele de patrulă, am urcat în pădure pentru a căuta vestitorii primăverii. Cât vedeai cu ochii puteai admira ghioceii, căci nu aveai loc pe unde să calci fără să-ți pară rău că-i zdrobești.

După ce am strâns fiecare buchețele pentru mame, bunici, surori, unii în plăsuțe, alții în sticle cu apă, ne-am delectat cu un joc de final, urmând să pornim înapoi spre casă. Făcând un calcul al ghioceilor culeși, credem noi că am ajutat primăvara să-și intre în drepturi.

DSCN1612 DSCN1542

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.