Ziua 8 – Sâmbătă

Ieri, după Olimpiadă, ne-am delectat cu bunătățuri gătite de fiecare patrulă, pentru Seara Farfuriilor Deschise. Am avut ciorbă de legume, șnițele, aripioare picante, salată de ton, cartofi prăjiți, pilaf cu pui, tocăniță de ciuperci, gris cu lapte și raffaelo. Momentul special a fost servirea celor 5 torturi (create după modelul cercurilor olimpice), care au fost gătite de lupișoooooooooori :D.

Ziua de azi este mai puțin aglomerată de activități dar mai antrenantă. De dimineață, primul lucru pe listă a fost cross-country game, un joc întins pe mai mult de jumătate de zi, în afara campului, asemănător unui joc de strategie. Jocul a avut ca temă generală prima olimpiadă. În cadrul acestuia, cele 6 echipe au avut de trecut probe grele, în schimbul galbenilor, cu ajutorul cărora puteau să-și cumpere diverse obiecte, care îi ajutau să atingă scopul final, unirea tuturor orașelor pentru formarea Greciei Antice. În urma bătăliilor din Arenă, au ajuns ca în final să fie doar două echipe care au format Grecia.

Momentan ne odihnim și ne pregătim de Fiesta, ultima seară din acest camp. Vom avea, de asemenea, și scenete pregătite de fiecare patrulă, folosindu-se cadrul simbolic al campului și cuvinte primite pe tema acestuia.

După ce ne întoarcem din camp, vom strânge toate pozele și le vom posta aici.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.