Ziua 2 – Duminică

Azi am terminat construcţiile pentru Satul Olimpic şi am avut deschiderea oficială a Olimpiadei în bocanci. Fiecare ţară participantă (patrule) şi-a ales un nume special pentru olimpiadă, de exemplu Kapristania, Schlitzlam, Bootyland etc.

La ceremonia de deschidere, ţările şi-au făcut prezentarea după ce Flacăra Olimpică a fost adusă din departare de mai mulţi mesageri, care au venit cu canoe sau pe bicicletă, şi erau costumaţi în diferiţi “olimpici de munte”, precum alpinistul.

Satul Olimpic a fost finalizat în totalitate, inclusiv spaţiul pentru cazarea sportivilor din categoria de greutate lupişori şi de asemenea, soluţia tehnică pentru asigurarea apei calde.

Toate ţările s-au calificat pentru a participa la olimpiadă, iar sportivii sunt în perioada de acomodare cu temperaturi mai reduse, din cantonamentul din Gârda de Sus.

Mâine, exploratorii participă la prima zi de triatlon (hike), care va dura 3 zile şi va avea loc în Padiş (Munţii Apuseni), unde aceştia îşi vor etala abilităţile în drumeţii montane.

Momentan, se concurează la prima probă, care va fi reluată în fiecare seară, anume ridicarea notelor la portativ (chitareala).

Seara este mai frig decât ne aşteptam, dar focul bun şi hainele mai groase ne ţin de urât :).

Aşteptăm aventura pe zilele următoare…

2 Replies to “Ziua 2 – Duminică”

  1. ridicarea notelor la portativ! frumos frumos
    imi place ca scrii andra ca simt si eu atmosfera chiar daca is peste 7 mari si 7 tari. distractie faina!
    turta’n iurta!

    1. Eh Teo, lasa ca ai si tu parte de experiente faine pe acolo 😛 Eu scriu pentru ca nu sunt in camp, deci iti inteleg dorinta numa’ bine. Dar de maine plec si eu.

      P.S.: Expresia cu notele la portativ e copyright Yeti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.