Consiliul Centrului Local – martie 2012

În fiecare lună are loc Consiliul Centrului Local, o întâlnire formală a liderilor noştri şi a celor care se pregătesc să devină lideri. Aici discutăm ce am realizat în luna care s-a scurs de la ultima întâlnire, probleme şi nevoi administrative şi organizatorice ale Centrului Local, dar mai ales despre proiecte şi activităţi de viitor şi despre starea unităţilor şi a ramurilor de vârstă.

Ne-am strâns astfel duminică, după un weekend plin, în echipă aproximativ completă să punem “ţărişoara” noastră la cale. Am stabilit data pentru organizarea Adunării Generale a Centrului Local, care este un eveniment anual ce trebuie organizat, legal, şi în care ne evaluăm, democratic, cu tot grupul, activitatea din anul care a trecut.

Într-un final, am primit şi rezultatele şi banii aferenţi campaniei de 2% de anul trecut. Vom publica într-o secţiune specială raportul pentru cheltuielile făcute pe baza banilor de 2% acum doi ani, fiind important pentru noi ca toţi cei care ne susţin să ştie ce se întâmplă cu banii aceştia. Dacă credeţi că cercetaşii din Alba Iulia fac treabă bună şi doriţi să ne sprijiniţi, puteţi să citiţi aici mai multe despre cum puteţi direcţiona 2% din impozitul dumneavoastră pe venit către noi.

Ne concentram 🙂

Am adăugat la calendarul activităţilor Festivalul Luminii 2012, şi ne gândim să luăm parte la Let’s do it, Romania!, am vorbit şi de activităţile cu adevărat importante, activităţile noastre, locale, pe ramuri de vârstă, pe care le aşteptăm cu sinceră nerăbdare. De asemenea, ne-am apucat să lucrăm la o aplicaţie de finanţare către ANST pentru un stagiu de prim ajutor pentru lideri la pachet cu campul Centrului Local de la vară. Ne propunem să aplicăm şi la Tineret în Acţiune, pentru anumite părţi din programul Unitate şi Prietenie de anul acesta.

Pe partea de imagine a Centrului Local, am reluat tema creării unui logo personalizat al nostru, şi ce modalitate mai bună decât o mini-competiţie internă în care toată lumea să-şi poată da cu părerea? 🙂

One Reply to “Consiliul Centrului Local – martie 2012”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.