Kaizen – pentru oameni şi natură

Am început primăvara cum nu se putea mai bine: o plantare de puieţi. Ne-am strâns temerari, explo, seniori şi lideri şi am luat parte la acţiunea Kaizen – pentru oameni şi natură.

Plantăm copăcei

Numele ‘Kaizen’ înseamnă (în japoneză) “îmbunătăţire continuă” şi este un proiect mai larg, în cadrul căruia au loc mai multe activităţi, o dată la ceva vreme. Noi am mai participat şi data trecută la o acţiune de ecologizare, igienizare şi înfrumuseţare a unei părţi din oraşul nostru.

De dimineaţă am participat la o prezentare despre Institutul Kaizen şi proiectele incluse la nivel local, naţional şi internaţional iar apoi s-au discutat mai multe despre ceea ce urma să facem. Acţiunea s-a numit Kaizen-pentru oameni şi natură şi implica plantarea unui mare număr de puieţi de salcâm într-o zona a judeţului nostru.

Încă unul!

Astfel, am pornit spre Oarda de Sus, unde am plantat puieţii alături de pădurarii de la Direcţia Silvică Alba, de angajaţii Supremia Grup şi cu sprijinul administraţiei locale şi judeţene. În total au fost plantaţi peste 500 de puieţi, iar noi ne-am bucurat să lăsăm în urmă câte un copăcel acolo unde nu era nimic :).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.