Ziua a 5-a de camp

Ziua de ieri s-a încheiat cu bine, am vizitat pe patrule oraşul Linz, fiecare din ele având posibilitatea să îşi aleagă traseul. Unii au fost cu tramvaiul pe cea mai înclinată cale ferată din Europa, alţii au vizitat cetatea, s-au răcorit în Dunăre, sau au vizitat centrul vechi al oraşului.

image
Locul de camp, văzut de sus

Ne-am reîntâlnit toţi lângă catedrală, pe care am avut posibilitatea să o vizităm, iar cercetaşii “veterani” din Hoersching ne-au asigurat o cină “austriacă” cu mai multe soiuri de wurst. Am încheiat ziua de ieri împreună, în camp, la focul de tabără.

Astăzi am avut un program mai relaxat, pentru că la cercetaşii austrieci joia este ziua când lupişorii (şi părinţii lor) vin în camp. Temerarii noştri au ajutat la pregătirea unui traseu pentru lupişori, iar exploratorii şi seniorii au aflat mai multe informaţii despre Konigswisen.

image
Chităreală în jurul focului

Acum suntem la focul de tabară, mai mult de 200 de persoane sub cortul mare şi ne pregătim de (încă) o sesiune de cântat.

Programul pentru mâine va fi Circul, pentru care fiecare patrulă a pregatit o activitate, iar seara vom avea Seara Farfuriilor Deschise, unde vom găti trei feluri de mâncare tradiţională.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.