Plecăm în Apuseni

Azi începe campul nostru de vară, intitulat Apuseni eXperiment, a cărui poveste este că noi, cercetători, oameni de știință, plecăm spre stația spațială Accelerated Protons, dar, pe drum, suntem trași într-o gaură de vierme și de acolo începe aventura noastră.

Emblema campului

Din 9 august deci, până în 20, vom fi în satul Gârda Seacă, comuna Gârda de Sus din județul Alba. În a doua săptămână de camp ni se vor alătura și partenerii noștri pentru acest proiect, prietenii noștri, cercetașii din Hoersching.

Cum se ajunge în camp

În cazul în care doriți să ne vizitați, ziua specială pentru vizite este 15 august (în special a doua parte a zilei). Pentru a ajunge la campul nostru iese din Alba Iulia spre Zlatna, se trece prin Câmpeni și în centrul comunei Gârda de Sus se face dreapta pe drumul ce merge la Poarta lui Ionele, și apoi, când se separă văile, se face stânga pentru Gârda Seacă. Campul este la drum.

Colaboratori și sponsori

Campul nostru din această vară nu ar fi fost posibil fără sprijinul sponsorilor și colaboratorilor noștri.

Mulțumim SUPREMIA Grup, Elit, Prefera Foods, Transeuro, Serviciului de Transport Public Alba Iulia, Primăriei Municipiului Alba Iulia și Primăriei comunei Gârda de Sus, Direcției Silvice Alba și Ocolului Silvic Gârda de Sus, Colegiului Tehnic Dorin Pavel din Alba Iulia.

Proiectul Înapoi în viitor – Apuseni eXperiment este finanțat parțial de către Directția Județeană de Tineret Alba.

One Reply to “Plecăm în Apuseni”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.