În căutarea lui Dracula :)

Duminică dimineaţa, temerarii centrului local aveau întâlnire pentru a pleca într-o misiune secretă. Unii au fost împiedicaţi de ploaia de peste noapte, alţii de perna moale de pe care nu au reuşit să se ridice. Important este că 4 dintre ei (Bogdă, Alin, Cristi şi Oana), împreună cu Nico şi Paul au reuşit să ajungă la locul de întâlnire.

Eram hotărâţi să elucidăm misterul

Misiunea secretă – găsirea lui Dracula sau a vreunui verişor de-al lui care nu dă pace locuitorilor din Ampoiţa şi Lunca Ampoiţei. Fără să mai stea pe gânduri, Paul care stă mai aproape a dat o fugă până acasă şi a făcut rost de ceva lanterne. Restul ne-am ghemuit în maşină şi am început să facem planul. Când a revenit şi Paul am pornit.

Am ajuns la Ampoiţa după vreo 20 de minute şi ca să nu fim recunoscuţi de vampiri, am decis să lăsăm maşina aici şi am pornit spre vestita Peşteră a Liliecilor unde speram să dăm de ascunzătoarea lor. După o bucată bună de drum am dat de peşteră.  Prima provocare: valea, care după ploile din ultima vreme nu era chiar aşa uşor de trecut. Fără să mai stăm pe gânduri, ne-am descălţat, am trecut apa şi am luat-o pe cărarea spre peşteră. Ajunşi acolo am pornit lanternele şi am început explorarea. Nu era nimic ciudat la început, abia după ce am mai înaintat am dat de tot felul de indicii care ne dădeau încredere că suntem aproape de aflarea vinovatului. După ceva căzături, escaladări şi mult nămol l-am găsit.

Un liliac, nicidecum un vampir 🙂

L-am surprins în timpul somnului. Ne-am dat seama că era prea micuţ şi cuminte ca să fie el răspunzător de ceva rău aşa că nu l-am mai deranjat, am ieşit din peşteră şi am mai explorat zona.

Am stat un pic şi la iarbă verde să ne revenim, iar apoi ne-am întors la maşină. Pe drum spre casă, am poposit şi la o pensiune pentru nişte plăcinte bune bune bune de să te lingi pe degete.

Poze din misiunea noastră secretă puteţi vedea la Paul.

One Reply to “În căutarea lui Dracula :)”

  1. Din cat imi aduc aminte tot la Pestera Liliecilor a fost si prima iesire a Cercetasilor din Alba Iulia prin 94, 95

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.