Live from Kandersteg

Ordine, curăţenie, natura aşa cum a fost creată, corectitudine, oameni frumoşi, aaaaa, totul ca la carte; aşa am putea descrie în câteva cuvinte rupte primele impresii despre Elveţia şi Kandersteg.
Cât despre cercetaşii care au venit aici, ei sunt din toată Europa, chiar şi din Insulele Feroe sau ceva de genul.

Kandersteg

Cea mai mare provocare pentru noi a fost să învăţăm nume, nu că acum le-am şti pe toate. Ca să ne înţelegeţi, avem câteva exemple: Giedre, Buruthe, Noomi şi multe altele. De asemenea, e foarte important de ştiut că, aici în Kandersteg, cel mai vechi Centru Scout, înfiinţat de Sir Baden Powel (o să revin la un moment dat cu întreaga poveste a acestuia, care este extrem de interesantă) regulile sunt reguli şi există reguli pentru absolut orice lucru, de la locul în care se aşează furculiţa după ce mănânci, la modul în care trebuie să tragi apa la baie.

Un alt lucru important, nu trebuie să te sperie apariţia oamenilor roz, ei trebuie să fie aici, ei sunt chiar Staff-‘ul de aici, cei “la toate pricepuţi”.

Prinzând câteva ore, în prima zi, înainte de începerea programului, am dat o fugă până la Oeschinensee, un lac superb, un peisaj fantasmagoric, un fel de Şureanu de-al nostru doar mai mare şi îngheţat complet în luna aprilie.

Cam atât momentan. Vă ţinem la curent!
Salutări din Kandersteg!

2 Replies to “Live from Kandersteg”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.