Temerarii au fost în China

Duminică, unitatea de temerari a centrului local a plecat într-o mare expediţie spre China. Pregătirea a durat câteva ore bune, la întâlnirea de vineri şi fiecare şi-a luat câte un domeniu şi a promis că o să afle cât mai multe despre cultura chineză.

În "China"

Locul de plecare, celebrul cinema Dacia, ora 11, ca şi cei aflaţi pe alt fus orar să fie apţi de o asemenea aventură. Ne-a însoţit şi Ioana, o nouă aspirantă la statutul de cercetaş. În aproximativ o oră, am ajuns în “China” (poieniţa de pe Mamut). Acolo, grănicerii Georgi şi Alin ne-au verificat paşapoartele şi ne-au urat bun venit în ţara lor. După ce ne-am refăcut forţele mâncând ceva, am avut parte de prima lecţie de limba chineză. Jikumo (Geo) ne-a învăţat pe fiecare să ne spunem numele şi mici fraze uzuale de genul “Salut!”, “Bună ziua!”.  Am pornit apoi spre marele zid chinezesc. Acolo am observat că are nevoie de mici retuşuri aşa că ne-am apucat de consolidare. Am vrut să fim pregătiţi în caz că ne atacă cineva şi am exersat trasul cu arcul. Campionii la acest sport Jikumo (Geo) şi Katakito (Alin).

La sfârşit am mai aflat şi câteva dintre simbolurile Chinei şi ceva despre Oraşul Interzis şi le-am arătat “chinezilor” cum se prepară merele coapte 🙂 Nu am plecat înainte de a mai juca o Steaua şi un buldog.

Mai multe poze din China, găsiţi la Paul.

One Reply to “Temerarii au fost în China”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.