Ne mutăm în Amazonia

Începând de astăzi, ne pregătim cu mic cu mare de plecarea către Amazonia. O parte dintre șamanii vișinii, pe numele lor străvechi L’Yi-deh’ri, au plecat încă de astăzi pentru a pregăti cele necesare bunei desfășurări a Reuniunii Triburilor. Familii extinse ale Triburilor Amazoniene, vă anunțăm că veți avea parte de momente memorabile, pline de aventură și distracții.

Sâmbătă și Duminică –  ne vom ridica orășelul pentru Reuniune, ne vom construi cele necesare unei șederi îndelungate în natură și ne vom bucura de micile construcții care ne fac viața mai ușoară în subcamp.

Luni, Marți și Miercuri – sunt zile destinate hike-urilor (drumețiilor). Se va pleca pe patrule, pe trasee diferite, întotdeauna rămânând cineva în micul nostru orășel. Totodată, îi așteptăm cu mare drag și pe cei din Tribul Tlupish’óri-lor, care din cauza distanței mai mari, vor ajunge doar Marți în camp.

În parteneriat cu proprietarii terenului, ne vom asigura că îl curățăm bine de tot, și vom și marca spațiul pentru ca el să rămână la fel de curat cum îl vom lăsa.

Joi – ne vom distra la Cross Country Game, un joc special, unde toți cercetașii, împărțiți pe echipe, vor fugi, vor face strategii și alianțe, vor căuta, vor investiga, până când una din echipe va găsi tot ce e de găsit și va fi desemnată câștigătoare. Iar seara vom găti cele mai bune mâncăruri – gătite de fiecare familie din fiecare trib în parte.

Vineri – ne întrecem puțin la Olimpiada Triburilor și avem și premii pe măsură.

Atât vineri, cât și sâmbătă vin cu mici fieste (sărbători), foc de tabără și delicii culinare.
Sâmbătă este Ziua Porților Deschise, unde vă așteptăm să ne vizitați, să petreceți o zi împreună cu noi, să vedeți ce este Amazonia și cine sunt Triburile. Porțile se deschid începând cu ora 11:00, iar locația este Lunca Meteșului, la aproximativ 20km de Alba Iulia, la ieșirea din sat, pe partea stangă.

Duminică ne vom întoarce în jurul orei 15:00 în Alba Iulia, în parcare la Electrica.

Până atunci, noi ne mutăm în Amazonia!

Nu avem semnal deloc la locul de camp, pe nicio rețea. Fără să putem promite, vom încerca să dăm semne de viață din când în când, așa că urmăriți pagina de Facebook a Centrului Local pentru informații proaspete.

Locația

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.