Hike în Colții Trascăului

Duminică 22 noiembrie, patrula de temerari “INOX” din unitatea Alpha a organizat cu ajutorul liderilor din unitate, un hike în Coltii Trascăului. Deși treziți de dimineață, temerarii au încercat să profite cât mai mult de vremea bună a lunii noiembrie și astfel au plecat într-o nouă aventură.

Teme pe CT (10)Cu mult entuziasm și voie bună am pornit în drumeție. Pe traseu am întâmpinat mai multe greutăți și diferite obstacole, dar ajutându-ne reciproc le-am depășit cu bine pe toate. Partea mai dificilă a fost când ne apropiam de vârful Pietrei Secuiului.

Peisajul a fost mai ușor vizibil de la poalele muntelui, deoarece cu cât ne apropiam mai tare de vârf, ceața devenea mai densă și ușor, ușor nu se mai putea vedea nimic la o distanță mai mare de 20m. Nici vântul, frigul și nici măcar ploaia nu au reprezentat o mare problemă pentru noi, fiind obișnuiți deja cu vremea nu tocmai plăcută din campul de azi vară.

Până în vârful stâncii am fost urmați de un cațel. Sus, am dat de o stână cu mai mulți câini, care ne-au înterupt călătoria. Cațelul nostru loial ne-a sărit în apărare, dar era vizibil depășit numeric. În final ciobanul a alungat câinii și ne-am putut relua drumul. Coborârea a fost destul de dificilă dar palpitantă și foarte solicitantă.Tot drumul am coborât pe pietre și noroi. Mulți dintre noi au alunecat și s-au murdărit, dar nimeni nu s-a lovit grav așa că au fost doar niște motive de a ne amuza. Tot drumul ne-am încurajat reciproc, am râs și am povestit și astfel am reușit să mai uităm de oboseală.

A fost o experiență de neuitat, prin care noi credem că am reușit să demonstrăm din nou că suntem o patrulă unită și mereu dornică de noi provocari. GATA ORICAND!

 Ursa Daria si Docolin Miruna

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.