Misiunea CEU:0814

Acum 48 de ore, ONU ne-a anunțat că mesajul din spațiu a fost, în sfârșit, complet și corect descifrat. Acest lucru nu a fost făcut public până acum din motive de siguranță, dar acum toate elementele misiunii noastre sunt puse în mișcare și nu mai pot fi oprite.

Dispozitivul descris în mesaj este atașat mai jos și pare a descrie un dispozitiv numit “Poarta Stelară”.

cover_event_wp

poarta

Acum voi, generațiile curente de cercetași-cercetători ai CEU sunteți chemați pentru a lua parte la misiunea CEU:0814 – Poarta Stelară – prima misiune de explorare a universului. Misiunea noastră va fi să construim poarta după planurile descifrate și să începem să explorăm lumile către care Poarta ne va permite să călătorim – în galaxia noastră sau mai departe!

O misiune de pregătire este gata deja de decolare și va fi prima care va pleca spre Lună în Ziua 0, cu o parte din materielele necesare construcției Porții Stelare. Dacă alegeți să acceptați această misiune, navetele către Lună vor pleca sâmbătă, la ora 8:30 (pentru nivelele de securitate verde, albastru, mov și vișiniu) și marți dimineața (pentru nivelul de securitate galben).

Instrucțiunile arată doar cum se construiește poarta și cum poate fi folosită. Din motive de securitate, accesul la informațiile despre modul de funcționare sunt pentru moment limitate la nivelul de securitate vișiniu, mai multe informații urmând a fi prezentate după ce construcția Porții Stelare este finalizată.

Terraformarea lunii, începută de CEU acum 10 ani, nu este chiar completă, dar există zone în care există atmosferă și biosferă, unele zone semănând chiar cu Munții Apuseni. Din motive evidente, inclusiv în aceste zone nici clima, nici gravitația nu sunt întotdeauna stabile, așa că ne bazăm pe voi să fiți Gata Oricând!

14 august 2074
Comandamentul CEU,
Alba Iulia

One Reply to “Misiunea CEU:0814”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.