Bagheera ne învaţă despre munca în echipă

Bagheera le-a pregătit lupișorilor o activitate de vară prin care să îi ajute să relaționeze mai ușor cu colegii din haitic. Astfel, la ultima întâlnire, am învățat că munca în echipă este mai ușoară și ne oferă uneori satisfacții mai mari decât dacă am lucra singuri.

Doi câte doi, lupișorii și-au pus imaginația la contribuție, reușind să construiască păpuși din hârtie, sfoară și lipici. SAMSUNGAcestea au fost protagonistele unor mici scenete realizate pe echipe. Lupișorii au dovedit că nu contează vârsta și că oricine poate să improvizeze o super scenetă pe baza temelor primite.

Împărțiți pe trei echipe, aceștia au avut de făcut câte o scenetă în care cei doi prieteni s-au împăcat după o ceartă zdravănă, au ajutat un prieten să meargă în camp sau când cei doi prieteni au reușit să se împace singuri fără ajutorul profesorului.

La această întâlnire am învățat ce înseamnă să împarți în mod egal, să asculți părerea celorlați sau să lucrezi în echipă.

Bagheera le-a transmis lupișorilor că este mândru de ei și, pentru că i-a plăcut atât de mult, le va mai pregăti astfel de activități și pe viitor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.